Neverne Bebe...jedan od najboljih bendova na Balkanu, na svojim nastupima, na svojim albumima, opet i iznova samo dokazuju svoj kvalitet, koji vise niko ne moze da ospori.
  
...OVO JE MJESTO ZA SVE FANOVE OVOG BENDA...
 
Ovdje cete ubuduce moci naci sve sto vas zanima u vezi ovog benda- biografije, slike, tekstove pjesama, kompletnu diskografiju...
   

17.12.07

Jana Šušteršič – vokali, prateći vokali

Jana Šušteršič rođena je 21. septermbra 1985. u Ljubljani - Slovenija.
Prve tri godine živela je u Libiji, potom godinu dana u Ljubljani. Usled razvoda roditelja, 1989. godine dolazi u Beograd. Išla je u osnovnu školu “Marko Orešković” na Novom Beogradu i uporedo u osnovnu muzičku školu “Kosta Manojlović’’. U šestom razredu prelazi u muzičku školu “Dr.Vojislav Vučković”, gde do kraja srednje škole klavir uči kod profesora Dejana Stošića. Kao veoma talentovan pijanista učestvovala je na dosta domaćih i međunarodnih takmičenja, od kojih bi trebalo izdvojiti II nagradu u Strezi ( Italija ) i I mesto u Parizu ( Francuska ). Po završetku srednje škole, sa 17 godina, upisuje muzičku akademiju u Beogradu kao 3. na listi od skoro sto konkurisanih mladih pijanista, gde nastavlja studije kod profesora Stošića. Prvi ( i jedini pre ulaska u “Bebe” ) rock bend u kom je Jana bila, bio je bend “Euterpha”, koji je osnovala zajedno sa svojim starim društvom. Bend je postojao 6 meseci i za to vreme postao dosta zapažen u domenu klupskih svirki Beograda. 2003. godine odlazi na takmicenje mladih talenata ( ‘’3K - dur’’ ) gde pobeđuje u svojoj emisiji. Pokazavši neverovatan talenat ( već potvrđen sa prethodnih audicija ), sjajan scenski nastup i harizmu u nastupu bilo je jasno da će joj se život izmeniti! Dan posle snimanja pozvao je Milan Đurđević sa idejom da razgovaraju o budućoj saradnji. Naravno, njenom oduševljenju nije bilo kraja. Nekoliko dana kasnije sa svakodnevnim probama u svojoj bazi – studio u Košutnjaku – ‘’Neverne bebe’’ ( sa Janom kao vokalom ) kreću u nešto potpuno novo i prepuno izazova! Naime, 05. jula 2003. godine sa svojom ( takođe novom ) koleginicom Jelenom Pudar debitovala je u Herceg Novom i tada je započeo jedan novi deo istorije benda ,,Neverne bebe’’.
Janini muzički uzori – David Coverdale, Erika Badu, Janis Joplin, Joe Lynn Turner…
Omiljeni bendovi – Whitesnake, Thin Lizzy, Bad Company, Pantera, D’Angelo, Stevie Ray Vughan…

Nema komentara: