Neverne Bebe...jedan od najboljih bendova na Balkanu, na svojim nastupima, na svojim albumima, opet i iznova samo dokazuju svoj kvalitet, koji vise niko ne moze da ospori.
  
...OVO JE MJESTO ZA SVE FANOVE OVOG BENDA...
 
Ovdje cete ubuduce moci naci sve sto vas zanima u vezi ovog benda- biografije, slike, tekstove pjesama, kompletnu diskografiju...
   

17.12.07

Jelena Pudar - vokal

Jelena Pudar rođena je 5. maja 1984. godine u Kragujevcu. Pošto od malih nogu pokazuje veliki talenat za muziku - sa 6 godina kreće u pripremnu muzičku školu - godinu dana kasnije paralelno pohađa i nižu muzičku školu “Miloje Milojevic” ( odsek-klavir ) i osnovnu školu “Svetozar Markovic”. Tih godina upisuje školu modernog plesa, a kasnije i džez baleta. U osmom razredu osnovne škole upisuje solo pevanje u klasi profesorke Anđele Saramandić. Bilo je to prerano za glas koji se još nije oformio, ali na zahtev profesorke kreće u operske vode. Završava nižu muzicku sa 15 godina, ali je vuče neka druga vrsta muzike. Zato što je jedna vrsta isključivala drugu, upisuje sredju ekonomsku školu. Tad ima prvi susret sa svojim bendom “Superstition”, a kasnije i bendom “Element”. Onda su stvari krenule svojim tokom…Sa 17 godina pojavljuje se na ‘’3k-duru’’ i biva primećena od strane članova benda “Neverne bebe”.
Nakon personalnih promena u ‘’N.bebama’’ sredinom juna 2003.godine sledi poziv od Milana Đurđevića, koji joj se, u to vreme, učinio posve neverovatan. Otkrivši veliki talenat kod nje, dobila je šansu na već čuvenim probama u Košutnjaku koju obilato koristi. Nekoliko dana posle Janinog dolaska u bend i Jelena postaje član ‘’Nevernih beba’’.
Ubrzo, već 05. jula 2003. godine, sa Janom Šušteršič pored sebe, debitovala je u Herceg Novom. Sve nakon toga deo je već poznate priče. U isto vreme upisuje filološki fakultet u Kragujevcu, odsek -španski jezik.
Jelenini muzički uzori – između ostalih – bili su: Queen, Whitney Houston, Sade…

Nema komentara: