Neverne Bebe...jedan od najboljih bendova na Balkanu, na svojim nastupima, na svojim albumima, opet i iznova samo dokazuju svoj kvalitet, koji vise niko ne moze da ospori.
  
...OVO JE MJESTO ZA SVE FANOVE OVOG BENDA...
 
Ovdje cete ubuduce moci naci sve sto vas zanima u vezi ovog benda- biografije, slike, tekstove pjesama, kompletnu diskografiju...
   

17.12.07

Vladan Đurđević – Vlajko (bas)

Rođen u Valjevu, 21. jula 1964. godine.
Kompletna Vlajkova biografija vezana je za Milanovu jer su ceo život proveli zajedno u svim zajedničkim bendovima.Izuzimajući period Milanovog boravka u grupi ''Smak'' ( 1986. - 1987. godina ) kao i period njegovog boravka u JNA ( 1988. godina ), sve vreme posvetili su istoj ideji koja se 1993. godine i ostvarila sa osnivanjem ''Nevernih beba''. Mala zanimljivost s' početka Vlajkove karijere je da je u prvom bendu bio pevač, već 1978. godine postao je basista grupe ,,Meteori''. Po izlasku iz JNA ( 1984. godine ) upisao je žurnalistiku na FPN-u, nešto kasnije i klasičnu istoriju na filozofskom fakultetu. Njegova glavna uloga tokom godina bila je i ostala organizacija svih ljudi u bendu i oko benda, tačnije svega onoga što podrazumeva delovanje istog. Znači - probe, putovanja, koncerti, smeštaj i razne druge stvari. U ''Nevernim bebama'' ima više uloga a jedna od najbitnijih svakako je i određivanje repertoara koji bend izvodi na koncertima. Gotovo uvek osluškuje glas publike i ona mu je uvek na prvom mestu. Zadužen je i za kontakte sa svim prijateljima i fanovima benda. Srećno oženjen, otac tinejdžerke.
Uzori:
-u najranijoj mladosti - Uriah Heep, Rainbow, Boston, The Eagles...
-kasnije - Prince, M.Jackson, G.Michael, Genesis...
-danas - niko posebno...

 Oprema koju koristi:
-bas gitare - Fender Jazz bas, Yamaha...
-pojačalo - Trace Eliot ( već više od 16 godina )...

Nema komentara: